网站首页 政策信息 院校介绍 招生简章 考博信息 博导介绍 考博资料 考博真题 考博英语 考博经验 考博成果 网上交流
媒体化材
周行事历
在线留言
考博网
资料 当前位置: 网站首页 > > 考博网 > 考博英语 > 资料 > > 正文
南开大学2018年博士研究生入学考试初试英语题型
时间: 2018-04-22     来源:     此新闻被浏览: 5

Part One Reading Comprehension  (50 points)

Section A

Directions:

Read the following four texts. Answer the questions below each text by choosing A, B, C or D. Mark your answers on ANSWER SHEET. (40 points, 2 points   each)

Section B Replacing the Removed Sentences

Directions:

In the following text, some sentences have been removed. For Questions 21-25, choose the most suitable one from the list A-G to fit into each of the numbered blanks. There are two extra choices, which do not fit in any of the blanks. Mark your answers on ANSWER SHEET.(10 points, 2 points each)

Part Two Vocabulary

Directions: There are 40 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark your answer on Answer SHEET.( 20 points, 0.5 point each)

Part Three  Cloze

Directions: There are 15 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best fits into the passage.Then mark your answer on Answer SHEET.(15 points, 1 points each)

Part Four Composition.(15 points)

Copyright © 2008 Wenzhou University All Rights Reserved.    地址:温州大学茶山南校区      浙ICP备07006821号
技术支持:捷点科技